今日行程: 見工, 見工同埋見工~

其實只是兩份, 不過覺得好似見了一整日, 由一早10點踩到下晝4點, 虛脫了…

先去了觀塘osage gallery, 竟然遇到以前1a space的janet! 更參觀了幾個gallery spaces, 還有繆曉春的展覽, 真開心見到相熟面孔, 至少interview也輕鬆點~ 下午就去了 polyu, 是個culture promotion & events office的一個9個月contract的position, 先做written test再見3個老細, 都幾… 唔… errr, 總之就要命! ><  不過, 由上個星期開始重新搵art-related的工作, 感覺好好多… 至少自信心都返哂來!

至於body movie那個project, 就頭痛啦… final set up與roundtable的fundraising banquet撞到正, 分身乏術, 而且一連咁多晚on site, 我都有少少擔心自己是否應付得來… 機會是難得, 只恐怕有其他實際時間問題解決不下~ 點好哩? 救命啊~